Artmoney

Til vores afsluttende projekt på 3. semester fik vi opgaven at udarbejde en kompleks digital kommunikationsløsning for projektet Artmoney. Opgaven gik ud på at udvikle en webløsning for artmoney.org.

Der skulle udvikles, designes og implementeres, så brugernes behov blev dækket og Artmoney konceptet blev formidlet ordenligt.

Til vores løsning har vi udarbejdet et redesign af artmoney.org.

Vi har i forbindelse med projektet arbejdet med UX- reaserch og design, Content & Information Architecture, UI design, frontend, WordPress- og SoMe integration.

Vi har derudover udviklet et dokumentationssite for vores løsning.

Vores løsning er udarbejdet på baggrund af research, interviews og brugertests. Vores indsigter fra User Experience har været altafgørende da målgruppen er i fokus og løsningen er derfor udarbejdet til dem.

Derudover har vi har arbejdet med User Interface, for at skabe en sammenhængende rød tråd og et samlet visuelt udtryk på tværs af vores digitale platforme (Website og SoMe).

Vores løsning er gjort dynamisk med WordPress, således at brugere nemt kan oprette en profil, tilføje nye artmoney samt ændre deres informationer. Samtidig har vi integreret en filtrering og sorterings løsning, for at gøre det mere overskueligt at finde specifikke Artmoney efter eget valg.